Klik op de foto om meer voorbeelden te zien. Wil je meer informatie over een project? Neem dan contact met me op!

Herkenbosch

Herkenbosch

Tijdens hun verbouwing heb ik deze klanten geadviseerd op het gebied van kleur, behang, raamdecoratie, indeling, stalen deuren, plaats en soort haard en een nieuw interieur. Ik heb gekozen voor de kleur Canvas van Painting the Past als basis voor de muren, plinten, binnendeuren, kozijnen, schuifpuien en raamkozijnen. Dit gecombineerd met 3 zwarte metalen taats deuren. Voor de muur in de keuken en in de multifunctionele ruimte heb ik gekozen voor een kleur uit de collectie Plum van Pure by Flexa. Het behang is van Elitís en komt via Kersten Verf in Roermond evenals de gehele raamdecoratie. Een prachtig eindresultaat.

Keuken Roermond

Keuken Roermond

Keuken Voor & Na

In deze mooie keuken is duidelijk te zien dat kleur het verschil kan maken. Van wit naar bijna zwart.

Fotobehang Roermond

Fotobehang Roermond

Airtex behang

Deze mooie foto van een Toscaans steegje is gedrukt op Airtex behang van 4,5 meter breed. Bij airtex heb je geen naden, het is van een stevige kwaliteit en je kunt het hergebruiken mocht je bijvoorbeeld gaan verhuizen.

Woonkamer Roermond

Woonkamer Roermond

Woonkamer met roomdivider

In deze woonkamer is een roomdivider gemaakt van Besta kasten van Ikea met een mdf ombouw. De achterkant van de kast is behangen en het behang loopt door op de muur en zo is er een mooie hoek voor de bank en aan de andere kant is een werkplek gecreëerd. Een kast als roomdivider is een ideale en praktische manier om een lange woonkamer in tweeën te delen.

Behang uit de collectie Skin van Eijffinger, muurkleur FN.01.79 van Sikkens, kleur kast Full Savanna van Pure by Flexa

Bank den Elzen Roermond

Nieuwbouwwoning Maasbracht

Nieuwbouwwoning Maasbracht

Kleur- en Interieuradvies gegeven voor deze prachtige nieuwbouwwoning in Maasbracht.

Hoe mooi de niet alledaagse combinatie van paars met oranje hier samenkomt.

Met name in het prachtige kunstboeket van Loek natuurlijk in Reuver.

Woonkamer Herten

Woonkamer Herten

Kleurrijke woonkamer in Herten. Hier heb ik kleuren van Caparol en Farrow & Ball geadviseerd.

Mooie combinatie van oud en nieuw. Ook hier een kast als gedeeltelijke roomdivider om zo een gezellig hoekje bij de bank te creëren en er geen standaard model woonkamer van te maken.

Een verrassend interieur met veel oude elementen waar een verhaal achter zit. Kortom een interieur waar je niet uitgekeken raakt.

Nieuwbouwwoning Ool

Nieuwbouwwoning Ool

Mooie nieuwbouw patiowoning in Ool/Herten.

Ook hier weer een mooie combinatie van oud en nieuw.

De kleuren die ik hier voor de muren geadviseerd heb is EN.02.77 van Sikkens. De kleur van de fauteuil is gescand bij Kersten Verf en zo de perfecte match met de groen muurkleur, 100% tijm van Flexa.

Woonkamer Swalmen

Woonkamer Swalmen

In deze stijlvolle woonkamer heb ik behang van Arte geadviseerd. Een mooi linnenlook uit de collectie Les Unies en het chique paneel behang uit de collectie Cantala. De muren in de hal zijn behangen met het mosaic behang uit de collectie Monsoon.

Behang hal Herten

Behang hal Herten

Muren en plafond geschilderd in een blauwe kleur passend bij het behang van Orla Kiely

Gang Herten

Gang Herten

Plafond geschilderd in een blauwe kleur, mooi in een lange smalle hal.

Swalmen

Swalmen

In deze woonkamer en keuken zijn de muren, deuren, deurkozijnen en plinten geschilderd in de kleur Middle Sand van Pure by Flexa, het tv meubel heeft de kleur Moorland van Pure & Original, de lambrisering is geschilderd in de kleur Full Plum van Pure by Flexa. De keuken is geschilderd in kleur Ral 9005, boven het aanrecht zit het behang uit de collectie Mosaic van Arte. De muren in de gang hebben de kleur F2.04.74 van Sikkens evenals de deuren, deurkozijnen en plinten. Het plafond en voordeur hebben de kleur ral 9005. De vloer is geolied in kleur Aztec.